Bilverkstad

Allbilverkstad

På vår verkstad utför vi bilreparationer på alla kända bilmärken. Vi reparerar nya bilar med vagnskadegaranti från Subaru, Mitsubishi, BMW, Hyundai, SAAB, KIA, Opel och Chevrolet. Skadegarantin följer oftast med vid nybilsköp och fungerar i princip som en helförsäkring. Kontakta det företag där du köpte din bil för gällande skadegarantivillkor eller kom in till vår MRF-anslutna bilverkstad så hjälper vi dig.

På sidan för plåtskador kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med som t.ex. bucklor. Under tiden som din bil repareras erbjuder vi självklart hyrbil så du behöver inte anstränga dig för att ordna transport till och från vår verkstad.

Försäkringsskador

Försäkringsskadorna kategoriseras av försäkringsbolagen efter krock, åverkan, stöld, parkeringsskada, med mera. Kom in till oss så hjälper vi dig med rapportering av skada till försäkringsbolaget, ser till att du får ett skadenummer och påbörjar reparationen av din bil så snart vi kan. Hos de flesta försäkringsbolag kan du anmäla skada direkt över telefon eller via ditt försäkringsbolags webbplats. Vi är Lupin Motor certifierade.

Kontakt

Adress:
Borlänge Bilplåtslageri AB
Herrgårdsgatan 8
781 72 Borlänge

Telefon: 0243-15718
Telefax: 0243-14675

Email: bbp@telia.com

MRF